”7 punten voorsprong op Real Madrid is niet normaal”

Na een rumoerige transfermarkt, waarin de fans niet blij waren met het transferbeleid. Er werd dan ook weinig verwacht van het huidige elftal. Toch staan de Catalanen na zes punten op de eerste plaats in de Liga en staat FC Barcelona momenteel op zeven punten voorsprong op concurrent Real Madrid. 

Na afloop van het duel met Girona sprak technisch manager Robert Fernández over de riante voorsprong op concurrent Real Madrid. ”Om zes speelrondes op een rij te winnen is in deze competitie een lastige opgave”, zei Fernández aan de Spaanse media. ”Niemand had dit verwacht omdat de statistieken er voor ons anders uitzagen.”

Barcelona staat momenteel zeven punten voor op concurrent Real Madrid, maar rekent zich voorlopig niet rijk. ”Zeven punten voorsprong op Real Madrid is niet normaal, maar soms gebeuren die dingen”, aldus de technisch manager van Barcelona. ”Maar de voorsprong is niet genoeg. De competitie is nog lang en bovendien zijn er nog een aantal concurrenten.

Het bericht ”7 punten voorsprong op Real Madrid is niet normaal” verscheen eerst op BarcaSource.

Powered by WPeMatico