Valverde laat Semedo en Deulofeu thuis voor duel in Girona

Voor het eerst in de Liga spelen FC Barcelona en Girona tegen elkaar. Beide doen het goed in de Liga. Waar Barcelona de koploper is, heeft Girona als promovendus al vijf punten bij elkaar gesprokkeld. Een eenvoudige opgave gaat het tegen Girona dus niet worden voor de ploeg van trainer Ernesto Valverde.

Na de afsluitende training maakte Valverde zijn selectie, voor het duel dat zaterdag om 20.45 uur in Girona gespeeld wordt, bekend. Verrassend genoeg laat de coach Gerard Deulofeu in Barcelona. De aanvaller wordt momenteel gezien als de vervanger van Dembélé, maar wordt mogelijk voor de Champions League gespaard. ook Nelson Semedo komt tegen Girona niet in actie. Daarnaast doet Valverde nog altijd geen beroep op Vermaelen en Arda Turan.

Selectie: Ter Stegen, Cillessen, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis, A. Iniesta, Suárez, Messi, Mascherano, Paulinho, Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Aleix Vidal en Umtiti.

Het bericht Valverde laat Semedo en Deulofeu thuis voor duel in Girona verscheen eerst op BarcaSource.

Powered by WPeMatico