Valverde: ”We zijn blij met de wedstrijd van vandaag”

Lionel Messi was gisteren weer eens de grote man bij FC Barcelona in de wedstrijd tegen Eibar. De Argentijn scoorde vier keer en daarmee leidde hij zijn elftal naar een ruime overwinning: 6-1. Coach Ernesto Valverde kijkt er niet meer van op.

”Ik weet niet meer wat ik over Messi moet zeggen”, vertelde Valverde tegen de Spaanse media. ”Hij floept er regelmatig optredens als vanavond uit. Hij doet het keer op keer. Dat hij vier keer scoort is geen nieuws meer.” De andere uitblinker bij de Catalanen was Paulinho. Voor hem waren er lovende waren van zijn trainer. ”’Hij is een slimme speler. Hij heeft een ander profiel dat de rest van onze spelers. Zij zijn meer gericht op positiespel, terwijl Paulinho sterk is, slimme loopacties maakt en veel in het strafschopgebied van de tegenstander komt.”

Over de wedstrijd was Valverde zeer tevreden. ”We zijn blij met de wedstrijd van vandaag. Eibar is gewoon een sterke tegenstander. We hebben een aantal spelers rust kunnen geven en de jongens die nu mochten spelen deden het prima.” De focus is echter alweer gelegd op de volgende wedstrijd. ”We richten ons nu op de wedstrijd van aanstaande zaterdag tegen Girona.”

De wedstrijd Girona-FC Barcelona begint zaterdag om 20.45 uur.

Het bericht Valverde: ”We zijn blij met de wedstrijd van vandaag” verscheen eerst op BarcaSource.

Powered by WPeMatico