Benedito ontvangt 10.000 handtekeningen voor motie tegen bestuur

Augustí Benedito is hard op weg om de 16,570 handtekeningen bij elkaar te halen voor de motie van wantrouwen tegen het huidige bestuur. De uitdager is fel tegen het huidige beleid en zag na het duel met Eibar de teller al op 10.000 handtekeningen staan. 

Benedito hoopt aan het eind van de maand 16.570 handtekeningen te hebben verzameld om de motie in te dienen tegen het huidige bestuur. Josep Bartomeu moet dan gehoor geven aan het verzoek, waardoor er mogelijk in het nieuwe jaar gestemd kan worden voor een nieuwe voorzitter.

Benedito heeft volgens het bestuur van de club tot 27 september de tijd om zijn handtekeningen te verzamelen. Benedito denkt zelf dat hij tot 2 oktober de tijd heeft. Dit vanwege het feit dat de club weekenden heeft meegeteld.

Het bericht Benedito ontvangt 10.000 handtekeningen voor motie tegen bestuur verscheen eerst op BarcaSource.

Powered by WPeMatico