Barcelona moet Dembélé maanden missen: Fransman naar Finland voor operatie

FC Barcelona moet het de komende maanden zonder Ousmane Dembélé doen. De aanvaller, die afgelopen zomer voor ruim 100 miljoen euro overkwam van Borussia Dortmund, viel zaterdag tegen Getafe na een klein half uur uit met een hamstringblessure. Zondag bleek de blessure ernstiger dan verwacht.

Dembélé staat namelijk ruim drie maanden buitenspel met zijn hamstringblessure. De Fransman vertrekt komende week naar Finland, waar hij door Dr. Sakari Orava geopereerd zal worden. Orava opereerde in het verleden ook al Thomas Vermaelen.

Na de operatie moet Dembéle ruim drie maanden herstellen. Barcelona verwacht de aanvaller dan pas ook in 2018 terug op het veld. Dat betekent dat Dembélé de nodige wedstrijden zal missen. Mocht de Fransman drieënhalve maand buitenspel staan dan mist hij ruim 20 duels, waaronder het duel met Atletico Madrid en de clasico.

Het bericht Barcelona moet Dembélé maanden missen: Fransman naar Finland voor operatie verscheen eerst op BarcaSource.

Powered by WPeMatico