Valverde laat Turan opnieuw buiten selectie Barcelona

Na een goede prestatie in de Champions League tegen Juventus neemt FC Barcelona het zaterdagmiddag in de Liga op tegen Getafe. De Catalanen hopen de goede reeks van de afgelopen weken te kunnen vervolgen. Valverde, die over een vrijwel fitte selectie beschikt, heeft Arda Turan opnieuw buiten de selectie gelaten.

De Turkse middenvelder kwam dit seizoen nog niet in de plannen voor van Ernesto Valverde. Aanvankelijk mocht Arda deze zomer ook vertrekken, maar de Turks international wilde zelf niet weg bij Barcelona. De kans is groot dat Turan tot januari vanaf de tribune zijn ploeggenoten van Barcelona moet bekijken. Ook Aleix Vidal hoeft niet te rekenen op een plek binnen de selectie. Nelson Semedo maakt een goede indruk op de coach en krijgt vooralsnog de voorkeur. Valverde laat ook Vermaelen en Digne buiten de selectie. Rafinha is nog altijd niet fit. Hij wordt in oktober pas terug verwacht.

Tegen Getafe verwacht de Spaanse media een ander elftal. Door het zware programma in de maand september verwachten de Spaanse kranten dat Valverde enkele spelers rust geeft. Het duel met Getafe begint zaterdag om 16.15 uur.

Selectie: Ter Stegen, Semedo, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis, A. Iniesta, Suárez, Messi, Dembélé, Mascherano, Paulinho, Deulofeu, Jordi Alba, Roberto Sergi, André Gomes en Umtiti

Het bericht Valverde laat Turan opnieuw buiten selectie Barcelona verscheen eerst op BarcaSource.

Powered by WPeMatico