Spelers in het Barcelona pak eisen nieuw succes

Het seizoen 2017-2018 is nu al een bewogen jaar voor de Blaugranas. Het was een drukke transferzomer. Neymar vertrok voor maar liefst 222 miljoen naar het Franse Paris Saint-Germain. Daarvoor in de plaats werd het wonderkind Ousmane Dembele gekocht van Borussia Dortmund. Ook kwamen de spelers Semedo van Benfica en Paulinho van het Chinese Guangzhou over om het team te versterken. De snelle en balvaardige Gerard Deulofeu uit de eigen jeugdopleiding keerde terug van AC Milan. Deze spelers zijn dit seizoen allemaal te bewonderen in het Barca trainingspak. Grote interesse was er de hele zomer in Philippe Coutinho. Ondanks biedingen van rond de 180 miljoen liet Liverpool hun smaakmaker niet gaan. Grote kans dat Barcelona nog een poging doet in de winter of volgende zomer.

De nieuwe aankopen van FC Barcelona. Deulofeu, Paulinho, Semedo en Dembélé. Alle vier zijn ze klaar om hun stempel op het spel te drukken.

Onder leiding van de nieuwe trainer Ernesto Valverde, die het stokje heeft overgenomen van Luis Enrique, maakt FC Barcelona in de eerste drie wedstrijden van het seizoen een frisse indruk. Met leuk en attractief voetbal werden Real Betis, Deportivo Alavés en stadsgenoot Espanyol eenvoudig verslagen. Ook werd er in de Champions League met 3-0 gewonnen van Juventus onder aanvoering van een geweldige Lionel Messi. De selectie kreeg nog nul doelpunten tegen en wist het net van de tegenstanders twaalf keer te vinden. Alle ogen zijn gericht op de peperdure aankoop Ousmane Dembele. Barcelona betaalde 105 miljoen om het Franse wonderkind naar Camp Nou te halen. In zijn eerste minuten als invaller gaf die meteen al een assist. De fans kregen een glimp te zien van de klasse wat ze de komende jaren kunnen verwachten. Een speler die razendsnel is, in het bezit van een uitstekende dribbel en met een goed gevoel voor steekpassjes. Het is een speler waar Barcelona nog heel veel plezier aan gaat beleven en in staat is om de erfenis van Neymar over te nemen.

Onder leiding van de absolute leider van het team Lionel Messi kan FC Barcelona weer terug komen waar het hoort, de absolute wereldtop. Na een paar matige jaren zonder titels is alles weer aanwezig om groot succes te boeken. Dit gaat niet vanzelf. De spelers weten het. Er moet keihard getraind worden. Dit gaan ze doen in het nieuwe FC Barcelona trainingspak. Ontworpen door Nike voor snelheid. Uitgebracht in het rood en zwart. Gemaakt voor de spelers van Barcelona, functioneel en stijlvol. Het aankomende seizoen belooft wat. We zijn nog maar net onderweg maar de eerste tekenen zijn veelbelovend. Barca is weer terug en hongerig voor prijzen.

Het bericht Spelers in het Barcelona pak eisen nieuw succes verscheen eerst op BarcaSource.

Powered by WPeMatico