Barcelona B moet revelatie missen vanwege gezichtsfractuur

Barcelona B moet het mogelijk enkele weken zonder Choco Lozano doen. De aanvaller liep tijdens het duel met Cordoba afgelopen weekend een breuk in zijn gezicht op en is daardoor mogelijk enkele weken uitgeschakeld. 

Barcelona deed deze week onderzoek naar de blessure. De medische staf zal per dag bekijken hoe de situatie is. Aan de hand daarvan zal bepaald worden wanneer Lozano weer inzetbaar is voor Barcelona.

De Hondurese aanvaller speelde tot dusver twee duels voor Barcelona en wist al twee keer te scoren. Bovendien is Lozano met zijn assists een belangrijke speler binnen het elftal van coach Gerard Lopez.

Het bericht Barcelona B moet revelatie missen vanwege gezichtsfractuur verscheen eerst op BarcaSource.

Powered by WPeMatico