”Een eer om met de beste speler van de wereld te spelen”

Na een zeer hectische interlandperiode stond Luis Suarez zaterdag gewoon weer op het veld bij FC Barcelona. De aanvaller, die voor de interlands nog met fysieke ongemakken te maken had, was met één doelpunt belangrijk bij de 5-0 zege op Espanyol. De Uruguayaan voelt zich dan ook steeds fitter worden.

”Na een paar dagen te hebben gelopen met fysieke ongemakken heb ik het ritme weer terug gevonden”, liet Suarez na het duel weten. Suarez liep afgelopen maand een knieblessure op, waar hij wonderbaarlijk snel van herstelde. ”De coach vroeg me hoe het met de knie ging tijdens de wedstrijd, maar met meer ritme gaat het steeds beter.”

Luis Suarez was na afloop erg tevreden met de drie punten voor zijn ploeg. ”Het zijn drie hele belangrijke punten, want we lopen nu uit op onze directe rivalen. Echter moeten we niet vergeten dat het nog maar de derde speelronde is”, benadrukte Suarez, die ook erg blij was met de prestatie van zijn goede vriend Messi. ”Het is een eer om met de beste speler van de wereld te spelen. Hij laat zien dat hij nog heel gretig is.”

Barcelona begint dinsdag aan het nieuwe Champions League-seizoen. De Catalanen, die afgelopen jaar teleurstelden in het Kampioenenbal, treffen in de eerste speelronde direct een zware tegenstander. Juventus komt namelijk naar Camp Nou.

Het bericht ”Een eer om met de beste speler van de wereld te spelen” verscheen eerst op BarcaSource.

Powered by WPeMatico