Benedito zet eerste stap: 3000 handtekeningen voor motie

Agusti Benedito is vrijdag begonnen met het inzamelen van handtekeningen voor de motie van wantrouwen tegen het huidige bestuur van FC Barcelona. De ex-kandidaat voor het voorzitterschap heeft inmiddels zo’n 3000 handtekeningen verzameld.

De motie van wantrouwen tegen het huidige bestuur van FC Barcelona is nog ver weg. Zondagochtend maakte Benedito bekend dat hij na twee dagen 2.920 handtekeningen heeft bemachtigd. Een goed begin voor de organisator.

Benedito stond zaterdag met elke stands rondom Camp Nou om tijdens Barça-Espanyol handtekeningen te verzamelen. Honderden socio’s stonden zowel voor als na het duel lang in de rij om hun handtekening te zetten.

Benedito moet 16.570 handtekening hebben verzameld om de motie kans van slagen te geven. Tot wanneer Benedito de tijd heeft is niet bekend. Barcelona en Benedito hebben nog geen akkoord bereikt over de datum.

Het bericht Benedito zet eerste stap: 3000 handtekeningen voor motie verscheen eerst op BarcaSource.

Powered by WPeMatico