‘Scouts Barcelona lyrisch over Ajacied De Ligt’

De scouts van FC Barcelona zijn lyrisch over het afgelopen jaar van Matthijs de Ligt. De 18-jarige verdediger van Ajax kende een uitstekend seizoen bij Ajax en dat viel ook de scouting van Barcelona op. De club kreeg deze week de rapporten van de Nederlander binnen en die zijn zeer positief, zo weet Mundo Deportivo. 

Barcelona zat afgelopen seizoen regelmatig op de tribune bij Ajax. De Catalanen hielden vooral de verrichtingen van Davinson Sánchez in de gaten. De Colombiaan vertrok echter afgelopen zomer naar Tottenham Hotspur.

Barcelona ontdekte ook andere spelers in Amsterdam. Zo kwamen ook Justin Kluivert en Matthijs de Ligt op de radar. Vooral laatst genoemde zou enorme indruk hebben gemaakt op de scouts van Barcelona. De club zal in de komende maanden De Ligt verder blijven scouten. De Catalanen willen zich namelijk in de defensie verder versterken.

Het bericht ‘Scouts Barcelona lyrisch over Ajacied De Ligt’ verscheen eerst op BarcaSource.

Powered by WPeMatico