Samper moet nieuw avontuur bij Las Palmas vanwege blessure uitstellen

Sergi Samper kan voorlopig nog niet in actie komen voor zijn nieuwe club Las Palmas, waar Barcelona hem afgelopen week aan uitleende. De middenvelder is vanwege een blessure ongeveer een maand uit de roulatie. 

Samper liep de blessure afgelopen zaterdag op. De middenvelder bereide zich met zijn ploeg voor op een oefenwedstrijd tegen San Mateo Pulido Bakery, maar Samper viel tijdens de warming-up uit.

Las Palmas zal in de komende dagen onderzoek doen naar de blessure, maar het staat vast dat Samper enkele weken buitenspel staat. Duels tegen Malaga, Athletic, Sevilla en Leganés aan zeker aan hem voorbij. Het duel met Barcelona begin oktober is een twijfelgeval voor Samper.

Het bericht Samper moet nieuw avontuur bij Las Palmas vanwege blessure uitstellen verscheen eerst op BarcaSource.

Powered by WPeMatico