Total War: ARENA Ontwikkelaarsdagboek #3

In deze aflevering van het Total War: ARENA Developer Diaries verteld Luke Kneller van het Creative Assembly’s art team over diverse elementen uit de game zoals de features en gameplay uitdagingen in de Total War’s “arenas” en hoe zij aan hun inspiratie zijn gekomen.

Daarnaast bespreken ze ook de design, spawn points en tot slot beantwoorden ze een aantal vragen die vanuit de community zijn gesteld.

Bekijk hier de derde aflevering Total War: ARENA Developer Diaries hier.


Quake Champions | Large Scale Tech Test, Sacrifice Mode en NDA Drop komen er op 12 mei aan
———-
Bethesda kondigt aan dat er drie nieuwe items op de planning staan voor Quake Champions:

Er staat als eerste een Large Scale Tech Test gepland van 12 mei tot 21 mei waarbij iedereen die graag de pre-release versie van de game wil spelen zichzelf kan inschrijven om ermee aan de slag te gaan. Je krijgt meteen een code! Gedurende de Tech Test zal de game 24/7 live blijven.

Als tweede kan je tijdens de Tech Test met Quake Champions’ nieuwe 4v4, team-gebaseerde competitieve mode – Sacrifice – voor het eerst aan de slag. Spelers vormen een team en kiezen hun Champions om samen te werken en de Arenas te domineren in deze nieuwe, competitieve speelstijl.

Als laatste vervalt de NDA op 12 mei – gedurende de volledige Large Scale Tech Test zullen spelers mogen streamen, beelden opnemen, delen en publiekelijk bespreken.

Vandaag komen de eerste drie agents samen om te laten zien waarom zij het perfecte MAYHEM-team zijn. Welkom Franchise Force!

Als het gezicht van Mayhem ziet Hollywood het team als een speciale franchise die wel wat marketing kan gebruiken. Met Fortune en Hardtack als de eerste opgetrommelde agenten was het bijna vanzelfsprekend dat zij de drijvende kracht van de franchise zouden vormen. Dit was het begin van de Franchise Force! Natuurlijk helpt het ook dat hun vechtskills elkaar aanvullen: Fortune is snel en brengt veel schade aan, Hardtack is een taaie die zeer dodelijk is van dichtbij en Hollywood is de perfecte mix van de andere twee.

Met behulp van de teleport-technologie van MAYHEM, kun je jouw agents direct het gevecht in en uit teleporteren. Hierdoor kun je ‘on-the-fly’ tussen je agents schakelen, zodat de een rustig kan herstellen terwijl de ander zijn plek in het gevecht overneemt. Of je kiest juist voor de tactische switch tussen agenten, zodat je bij elk gevecht of elke missie altijd de beste agent uit je team kunt inzetten.

Shaquille O’Neal op cover NBA® 2K18 Legend Edition
———-
2K kondigt vandaag aan dat NBA 2K Hall of Famer Shaquille O’Neal op de cover van de NBA 2K18 Legend Edition staat. Deze speciale editie van de hooggewaardeerde NBA-game-simulatieserie van afgelopen 16 jaar * geeft het basketbalveld aan de grote man die geen introductie nodig heeft, “The Diesel … The Big Aristotle … Superman … Shaq Daddy …” met speciale Shaq Memorabilia en content die zijn nalatenschap verder uitbreidt als de meest dominante center in de NBA-geschiedenis.

“Ik wil NBA 2K bedanken voor hun continue support van mijn carrière als basketballer en presentator,” aldus O’Neal, waarvan de Hall of Fame toevoeging eind vorig jaar zijn 19-jarige carrière eert. “Ik ben heel enthousiast om op de cover van de NBA 2K18 Legend Edition te staan en ik hoop dat mijn fans het geweldig vinden om “big man style” te spelen en mijn meest legendarische in-game momenten opnieuw te creëren!”

Gamers die de NBA 2K18 Legend Edition bij de deelnemende retailers en op digitale platforms vooraf bestellen ontvangen speciale Shaq-memorabilia en in-game content.

Fysieke Items: – niet opgenomen in digitale versie:
• Limited-edition Shaq-poster;
• 5 Panini trading cards;
• Exclusieve stickers.

Digitale inhoud:
• 100.000 Virtual Currency;
• 20 wekelijkse MyTEAM Packs;
• Shaq in-game items;
• En meer!

Gamers die de NBA 2K18 Legend Edition Gold op digitale platforms vooraf bestellen krijgen nog meer exclusieve Shaq-memorabilia en in-game-inhoud, waaronder:

Digital Content:
• 250,000 Virtual Currency;
• 40 Weekelijkse MyTEAM Packs;
• Shaq in-game items;
• En meer!

De verschijning van O’Neal op de NBA 2K18 Legend Edition is de derde NBA 2K cover voor de 15-keer NBA All-Star en 14-keer All-NBA selectie speler. O’Neal speelde 19 NBA seizoenen en werd in 2016 toegevoegd in de Naismith Memorial Basketball Hall of Fame.

De NBA 2K18 Legend Edition is zowel digitaal als fysiek verkrijgbaar voor (99.99), terwijl Legend Edition Gold alleen digitaal beschikbaar is voor (149,99) op PlayStation®4 computer entertainment systeem en Xbox One.

Fans kunnen NBA 2K18 pre-orderen bij deelnemende retailers en online verkopers, zodat ze op 15 september 2017 de game en in-game bonussen ontvangen.